referencer

NOGLE AF MINE KUNDER SIGER

Det er vigtigt for mig at have tilfredse kunder, der oplever at få værdi af vores samarbejde

"Conny er en enestående coach med stor psykologisk indsigt og menneskelig forståelse. Hun har en helt unik forståelse for de processer, som sker på alle planer i en virksomhed. Med sit engagement, hendes evne til at se igennem ting og hendes baggrund er hun den helt rigtige at kontakte, hvis I skal bruge en coach. Connys support kan varmt anbefales."
Connie Hasemann
Connie Hasemann
Founder & Protektor, All People Foundation
"Through my developmental program I was looking for a coach that would really push me, even in areas where I thought I was doing well. I chose Conny for this reason and I was definitely not disappointed. Through our coaching sessions I was able to get new insights into myself I hadn’t had before. These insights had an immense impact on my development and the choices I made going forward."
Elisabet V. R. Jørgensen
Senior Manager, Ørsted
"Jeg har været i coaching med afsæt i forandringsledelse hos Conny. Hun har en fantastisk evne til læse mig og spørge ind, så jeg selv finder kernen af mine ledelsesmæssige udfordringer. Hos Conny har jeg et frirum til at vende ideer og afprøve teorier på neutral grund. I mit forløb er min selvindsigt blevet betragtelig udvidet, og jeg er i dag en endnu stærkere leder."
Ane Stenstrøm
CRA Manager Oncology Novartis