referencer

NOGLE AF MINE KUNDER SIGER

Det er vigtigt for mig at have tilfredse kunder, der oplever at få værdi af vores samarbejde

"Hun har en helt unik forståelse for de processer, som sker på alle planer i en virksomhed. Med sit engagement, hendes evne til at se igennem ting og hendes baggrund er hun den helt rigtige at kontakte, hvis I skal bruge HR-support, ansætte nye medarbejdere eller udvikle eksisterende medarbejdere.

Ligeledes ift. sparring på ledelsesniveau og i arbejdet med teams, formår Conny som proceskonsulent at støtte mennesker til at få nye resultater.

Herudover er hun en enestående coach med stor psykologisk indsigt og menneskelig forståelse. Hvis du som enkeltperson eller leder søger råd og sparring, har Conny en bred vifte af værktøjer og idéer til sin rådighed, der kan bringe dig og din organisation videre. Connys support kan varmt anbefales."
Connie Hasemann
Connie Hasemann
Founder & Protektor, All People Foundation
"Jeg er meget tilfreds med Connys enkle og pragmatiske koncept ifm. implementering af de nye regler for Persondataforordningen. Conny har udviklet en Compliance Håndbog, som gør processen overskuelig og håndgribelig. Et godt værktøj, som letter GDPR-arbejdet hos SMV. Jeg vil til enhver tid anbefale Conny, hun kan tilføre værdi."
Jesper Nyborg
Adm. Direktør Layher
”Jeg har haft et frugtbart samarbejde med Conny gennem mange år. Hos KLIFO er Conny vores HR-go-to-person, da vi ikke har en intern HR-funktion. Hun har blandt andet stået for HR juridisk rådgivning samt en rekrutterings/indkøbsproces, hvor vi skulle vælge samarbejdspartnere til headhunting af vores specialister. Conny gør samarbejdet nemt, fleksibelt og professionelt.”
Alejandra Mørk
CEO KLIFO
"Jeg har været i coaching med afsæt i forandringsledelse hos Conny. Hun har en fantastisk evne til læse mig og spørge ind, så jeg selv finder kernen af mine ledelsesmæssige udfordringer. Hos Conny har jeg et frirum til at vende ideer og afprøve teorier på neutral grund. I mit forløb er min selvindsigt blevet betragtelig udvidet, og jeg er i dag en endnu stærkere leder."
Ane Stenstrøm
CRA Manager Oncology Novartis