cookies

Privatlivs- & cookies politik

Beskyttelse af persondata
Ditlevsen Human Development er lovmæssigt forpligtet til at beskytte dine personlige data. Denne meddelelse forklarer, hvordan vi behandler (f.eks. Indsamler, bruger, gemmer og deler) dine personlige data. Vi behandler alle personlige oplysninger om dig i overensstemmelse med denne meddelelse og med gældende lovgivning.

Virksomheden som er ansvarlig for behandlingen af dine personlige data er
Ditlevsen Human Development v/Conny Ditlevsen
Pærelunden 9, 1.
4000 Roskilde
CVR: 35344810
E-mail: conny@DitlevsenHumanDevelopment.dk
Tlf.: +45 2267 1000

Du kan altid kontakte mig med spørgsmål om, hvordan jeg behandler dine personlige data.

Dette website anvender cookies (https://ditlevsenhumandevelopment.dk/)
En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer el. tilsvarende for at kunne genkende den. Der er ingen personlige oplysninger.

Sådan sletter eller blokerer du for cookies

http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvordan behandler vi dine oplysninger?
Vi behandler de oplysninger, du indtaster i vores kontaktformular, når du kontakter os. Vi behandler kun de oplysninger, der er nødvendige for at kunne svare dig og levere den ydelse, du har anmodet om. Det er fx, når du modtager et svar, eller når du tilmelder dig vores nyhedsbrev.

Når du anmoder om en ydelse eller tilmelder dig vores nyhedsbrev, giver du samtidig samtykke. Vi behandler herefter dine oplysninger for at kunne sende fx nyhedsbrevet til dig.
Oplysningerne er typiske:
   • Navn, telefonnummer, e-mailadresse, virksomhed
   • Cookies, når du bruger vores hjemmeside

Ditlevsenhumandevelopment indsamler oplysninger om dig på tre måder:
   • Ved brug af cookies
   • Ved at du selv afgiver oplysninger ved tilmelding af nyhedsbrev
   • Når de anvender kontraktformularen til at indsende din besked

Formål med cookies på vores website:
   • At gemme dine indstillinger.
   • Trafikmåling og statistik.
   • Målretning og frekvensstyring af annoncering.

Tredjeparter med adgang til at sætte cookies
Sitet anvender cookies fra følgende tredjeparter:
   • Google Analytics
   • Facebook
   • Mailchimp
   • Bloom

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Periode for opbevaring
Vi opbevarer dine oplysninger, så længe vi har et sagligt behov for det. Det betyder bl.a., at når du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev, opbevarer vi dine oplysninger, indtil du framelder dig servicen.

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Persondata
Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver samtykke hertil, og vi indsamler ikke personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Du afgiver dine personlige oplysninger på eget ansvar. Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondatalovgivningen ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Du har ret til at få indsigt i, hvilke oplysninger vi behandler om dig, at få unøjagtige persondata rettet og få slettet oplysninger, hvis vi ikke længere har behov for at behandle dine oplysninger.

Du har i visse tilfælde også ret til at få behandlingen af dine personoplysninger begrænset.

Tilmelding af nyhedsbrev – Brugervilkår
Når du tilmelder dig et nyhedsbrev på Ditlevsen Human Developments hjemmeside, får du de bedste tilbud og seneste nyheder lejlighedsvis pr. mail. Samtidig afgiver du oplysning om navn, e-mailadresse og evt. firmanavn. Ditlevsen Human Development gemmer og anvender oplysningerne til administration af din tilmelding.

Ditlevsen Human Development videregiver ikke personoplysninger til tredjemand.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage nyhedsbrevet.

Brug af kontaktformular – Brugervilkår
Når du anvender kontaktformularen på Ditlevsen Human Developments hjemmeside, afgiver du oplysning om navn, e-mailadresse og evt. telefonnummer. Ditlevsen Human Development gemmer og anvender dine data til at besvare din forespørgsel og til evt. videre kommunikation.

Ditlevsen Human Development videregiver ikke personoplysninger til tredjemand.

Dine kontaktdata slettes automatisk et år efter, at kontakten ikke længere er aktuel. Du kan ligeledes til enhver tid bede om at få slettet dine kontaktdata.

Indsigt og klager
Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtig eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Hvor kan jeg klage til?
Du har ret til at klage til Datatilsynet over vores behandling af dine personoplysninger:

Datatilsynet
Borgergade 28, 5.
1300 København
E-mail: dt@datatilsynet.dk
Telefon: 33 19 32 00 datatilsynet.dk

Revideret 11.09.2018.

document.addEventListener('wpcf7mailsent', function( event ) { location = 'https://ditlevsenhumandevelopment.dk/mange-tak/'; }, false );