GDPR - fik du det hele med? Få de 11 overskuelige step til at komme i mål og leve op til persondatalovgivningen

SKREVET AF

Conny Ditlevsen
Til dig, som gik i gang med GDPR, men ikke blev helt færdig. Få overblik over hvad du mangler samt et praktisk værktøj til at komme i mål med jeres håndtering af...

Mange virksomheder er godt i gang med implementeringen af GDPR, mens en del stadig ikke rigtigt er kommet i gang. Til jer har jeg godt nyt, jeg kan hjælpe med en enkel og overskuelig proces til GDPR-implementering.

Denne tjekliste med 11 punkter, du skal beskrive, kan hjælpe dig til at komme helt på plads, eller komme godt i gang med at leve op til den nye persondatalovgivning:

  1. Beskrive virksomheden, dens funktioner med de processer, hvor persondata indgår
  2. Kategorier af registrerede personer, der behandles personoplysninger om - følsomme, ikke-følsomme og fortrolige
  3. Hvilke systemer anvendes?
  4. Hvilke leverandører af systemer og rådgivere anvendes?
  5. Lokationer, inkl. angivelse af land for behandling af persondata
  6. Konsekvensanalyser - Data Protection Impact Assessment (DPIA)
  7. Tredjeparts analyse og output samt oversigt over hvilke databehandleraftaler, der skal indgås
  8. Politikker - Persondatapolitik, Cookies- og privatlivspolitik samt IT-sikkerhedspolitik etc.
  9. Håndtering af de registreredes persondata internt i virksomheden
    - Proces for overholdelse af de registreredes anmodninger
    - Håndtering af brud på persondatasikkerheden
    - Opbevaring og sletning af persondata
    - Oplysninger om behandling af personale-personoplysninger
    - Samtykkeerklæringer
    - Dokumentation for korrekt svar til de registrerede
    - Oplysninger til medarbejdere om behandling af deres personoplysninger
  10. Egenkontrol, kontrol med databehandlere, evt. DPO-kontrol og registrering af hændelser
  11. Dokumentation af intern træning

Jeg har udarbejdet en Word-template, som indeholder en vejledning og praktiske eksempler til at komme i mål med GDPR-implementering og håndtering af jeres persondata.

Jeg tilbyder små virksomheder en enkel proces med minimum 3 workshops á 3 timer. I får templaten og bliver klædt på til selv at udarbejde og implementere processerne. Så I kommer i mål og lever op til persondataforordningen.

Processen tilrettelægges helt efter jeres behov til en fornuftig pris.

Vil du høre mere? Kontakt mig på T: 2267 1000 / E: conny@ditlevsenhumandevelopment.dk

fin

document.addEventListener('wpcf7mailsent', function( event ) { location = 'https://ditlevsenhumandevelopment.dk/mange-tak/'; }, false );